2011-07-20 14:37:28• hírek • Szatmár.ro

A Szatmár.ro vitte el a kupát

A Határrendészet Napja alkalmából rendeztek sajtókupát célba lövésből.

A nagymajtényi lőtéren rendezett kettős céllövészeti versenyt a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség: az egyik versenyen a sajtósok, a másik megmérettetésen pedig a Szatmár megyei intézmények képviselői mutathatták meg, melyikük bánik jobban a Glock típusú 9 miliméteres pisztollyal. A résztvevők húsz méter távolságból öt lövést adtak le a céltáblára, a kéttagú csapatok tagjai által lőtt pontok összeadódtak és ennek alapján alakult ki a végső sorrend.

A versenyen kiderült: nem is olyan könnyű a fegyverrel bánni, mint ahogy azt az amerikai akciófilmeket nézve hinné az ember: pontosan lőni 20 méterre nem könnyű, a fegyver pedig rúg, mint egy megvadult ló. Ennek ellenére a Szatmár.ro Barta Zoltán marketing-igazgatóból és Czinzel László főszerkesztővel kiálló csapata jól szerepelt a megmérettetésen, olyannyira, hogy el is vitte az első helyezettnek járó serleget. És nem csak azt: Czinzel lett a verseny legtöbb pontot elérő lövésze, amiért oklevelet kapott.

A második helyen a Gazeta de Nord-Vest, harmadik helyen pedig a Nord Vest TV végzett, megelőzve többek között a Szatmári Magyar Hírlap, a Friss Újság, az Informatia Zilei és a Pro Tv csapatait is.

Az intézmények versenyében bár a Szatmári Polgármesteri Hivatalt képviselő Ilyés Gyula-Kereskényi Gábor páros dobogó-esélyes volt, végül azok kerültek a dobogóra, akik profik a fegyverforgatásban. Harmadik lett a Szatmár Megyei Rendőrség, második a Korrupcióellenes Ügynökség, az első helyezettnek járó trófea pedig a SRI-é lett.


Kis eligazítás a verseny előtt
Kis eligazítás a verseny előtt


A találatokat összesítik a játékvezetők
A találatokat összesítik a játékvezetők


A fegyverforgató sajtósok
A fegyverforgató sajtósok


Ilyés Gyula Kereskényi Gábornak magyarázza a csapat-taktikát
Ilyés Gyula Kereskényi Gábornak magyarázza a csapat-taktikát


A Szatmár.ro -t megtalálod a Facebook-on is. Like-old a Szatmár.ro-t és nézz még több fotót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: